6000 Kecskemét, Szarkás tanya 14/a | Telefon: 06-30/385-72-76 | E-mail: budakapu@gmail.com | Web: www.budakapu.hu

Termékek

Termékek - Szolgáltatások


Kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok: a klasszikus vonalvezetésen túl, rendhagyó, egyedi formákat is elkészítünk. Minimum 12 mm-es, tömör négyzetvassal dolgozunk. A szerelésnél a legmodernebb rögzítési technikát alkalmazzuk, téglafal esetén ragasztunk. Vigyázunk a környezetre munka közben (nem az égett járólapot hagyjuk magunk után).


Előtetők: az előtetőket általában 10 mm-es polikarbonát lemezzel fedjük, amelyre annak gyártója 10 év garanciát vállal.


Biztonsági rácsok: biztonsági ajtóink, rácsaink, nem csak a nevükben azok, hanem a minőségi követelményeknek is megfelelnek. Utalunk itt pl. a beépített zárak megbízhatóságára.


Rozsdamentes korlátok: termékeink jó minőségű acélból készülnek! Ezt azért emeljük ki, mert találkoztunk már rozsdásodó kínai "rozsdamentes" anyaggal is. Továbbá egyedi mintákat is el tudunk készíteni rozsdamentes kivitelben.

Rozdamentes kolátaink készülhetnek 4-5 soros pálcás kivitelben, üvegbetétes kivitelben, huzalos kivitelben is.


Saját gyártású, és már meglévő kapuk motorizálása, megbízható motorokkal, egy év garanciával.


Igény szerint horganyozás, színterezés: a tűzi horganyzott termékeinkre 10 év garanciát adunk rendeltetésszerű használat esetén.

Tekintse meg referenciáinkat a galériába: kovácsoltvas kerítés, kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas korlát, rozsdamentes kerítés, kovácsoltvas előtető, és kovácsoltvas rács kategóriákban