6000 Kecskemét, Gyümölcs utca 14/a | Telefon: 06-30/385-72-76 | E-mail: budakapu@gmail.com | Web: www.budakapu.hu

Cégbemutatkozás

Miért minket válasszon?

 

A kovácsoltvas kerítések és kapuk gyártása területén nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezünk, immáron 17 éve végezzük munkánkat megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Fő profilunk olyan időtálló, minőségi, kovácsoltvas kerítések, korlátok, kapuk gyártása, mely egy életen át lehet ingatlanának méltó dísze.

 

Azon ritka lakatosok közé tartozunk, akik igény esetén az Önök által megálmodott, egyedi mintával megtervezett kovácsoltvas kerítését, kapuját, korlátját, melegen kovácsolt anyagból is elkészítjük. Így varázsolva otthona kerítését teljesen egyedivé.

 

Előre gyártott hidegen kovácsolt elemekből is vállaljuk kovácsoltvas kapuk, kerítések gyártását. Természetesen minőségében ugyan az, mint a melegen kovácsolt technológiával készített termékünk, de mivel kevesebb kézimunkát igényel és kevesebb időt is vesz igénybe, hiszen előre legyártott motívumok kerülnek beillesztésre, így alacsonyabb árfekvést képvisel.

 

Nem áll tőlünk távol a megújulás sem. Idei évtől kínálatunkban megtalálhatják új termékünket is, alukerítések, kapuk készítését is vállaljuk.

 

Vállaljuk az egyéni elképzelések dokumentált megtervezését, törekedve a harmóniára a környezettel.

 

Budapest, Balaton valamint Kecskemét környékén ingyenes felméréssel szolgálunk. 
Reális határidővel dolgozunk, ügyelve annak a pontos betartására.
Pontos árajánlatot készítünk, rejtett költségek nem lépnek fel utólag

 

Ha megálmodta és mellettünk dönt, vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésére kielégítő választ adunk. Megrendelése során tanácsokkal szolgálunk, ha Ön igényli. Biztosíthatjuk hogy az évek során megszerzett tudásunk, tapasztalatunk kamatoztatva a legjobb minőségben fogjuk elkészíteni az Ön által megrendelt bármely kovácsoltvasból készített termékünket.